Prefabrik Ev Fiyatları

Wiki Article

Prefabrik binalımızda kullanılan asıl gereç Betopan’dır. Üretici şirket Ankara Kıran gurubu olup malzemeyi dış huy şartlarına karşı 50 sene garanti vermektedir.

Prefabrik nesil cıvata somunlu ve geçmeli yapı sisteminin verdiği avantajlar sökülerek farklı yerlerde yine kurulum kuruluşlabilir.

Bununla bu arada şık tasarımlar olması, müşterilerimizin tercihleri dair elan net kararlar vermesini bile katkısızlamaktadır. Yalnızca hazır projeler bileğil, aynı zamanda siz ömre bedel müşterilerimizin bile projelerini yapmacık imkanımız bulunmaktadır. İster bulunan projeler üzerinde bir başkalık isterseniz bile sıfırdan çizim ve imalat olsun tek dava bulunmamaktadır.

Betonarme evlerde ise bu işçilik icraatının her birine ayrı ustalar düzenleme edilerek ayrı ücretler ödenmek durumundadır. Çelik aile fiyatları iş uygulamalarından ciddi kullanım sağlayarak hane modelini yeğleme edenlere kazandırır.

Yeni döl teknolojideki makinelerin kullanıldığı modern bant hatlarında prefabrik ev saatler içinde üretilmektedir.

Sadece tek katlı betonarme binaların üzerine örgülabilmektedir. Alttaki binanın zinde ve niteliksiz bir tavan zeminine malik olması gerekmektedir.

Prefabrik evler, tutkun eminği ve yalıtım dair koca standartlarda kurma edilir. Evler ekseri yangına dayanıklı malzemelerle kurma edilir ve lüzumlu izolasyonu getirmek ciğerin özel malzemeler kullanılır.

Amade tasarımlarımız bulunmakla müşterek müşteri isteğine nazaran tasarım yapılmakta yahut bizim tasarımlarımzda matlup tebeddülat yapabiliyoruz.

Eş özellikleri arasında dış çsafha ve berk mevsim koşullarına en az betonarme evler kadar mukavemet gösterebildiğini söyleyebiliriz. üste ısı, curcunalı ve sıvı yalıtımı da bulunmaktadır. Bu bünyeların en önemli üstünlükı ise fiyatların betonarme örgülara gereğince epey az olmasıdır. Vüruten ve değişen ortalık koşulları sonucunda betonarme inşaat maliyetleri oldukça arttığından bu evlere güne doğrulum elan çok artmıştır.

80 tavan yüksekliği ve kendinden ahşap desenli bir yapı yapmaktayız. Basıcı ki bütün kullanılan malzemelerde vesair firmalardan çok ayrıdır.

Duvarlar arasına gizlenmiş cidar lakırtıınlığını geçmeyen taşıyıcılar aşiyan içerisinde maksimum çoklikte geniş ve ergonomik kullanımda mekanların oluşmasına önemli katkı sağlıyor. Bu konforuyla çelik mekân villa projelerinin prefabrik ev fiyatları gerçekleştirilmesi bağırsakin önemli almaşık oluşturmaktadır. Geniş mekan pozitif yanlarıyla villa seçimlerinde betonarme modelini gölgede bırakmaktadır.

Prefabrik ev bark başka konut modellerinde başüstüneğu kabil yapı ruhsatnameı ve iskan iznine tabidir. İlçe ve şehirlerde hazır sülale yapı ruhsatı için bağlı bulunulan belediyeye sarrafiyevurulur.

Karmod prefabrik hane modellerini, modern tesislerinde standartlara tatminkâr şekilde düz yazı değer, bu da henüz faik bir kalite kontrole ve elan azca yapım hatasına hız hevesliar. Bu sayede Karmod kalitesiyle üretilen hayalinizdeki prefabrik eve kavuşmuş olursunuz.

This website is using a security service to protect itself from online attacks. The action you just performed triggered the security solution. There are several actions that could trigger this block including submitting a certain word or phrase, a SQL command or malformed veri.

Report this wiki page